2007 Ford Mustang Roush Stage 3

Mittarilukema:

32 tkm

Moottori:

4,6L V8, 500HV
Vaihteisto:

Manuaali
Huoltohistoria:

Täydellinen huoltokirja kuitteineen

Varusteet:

Vakio nopeuden säädin, Istuinten lämmittimet, Automaattinen ilmastointi, Sähköpenkit, Peilit ja Ikkunat, Nahkaverhoilu, Roush Stage 3 517hv, työkalusarja ja manuaalit. 

Tietoa autosta​:

Myytävä yksilömme on paitsi harvinainen, myös virheetön ja manuaali, vuoden 2007 Mustang GT vähäisillä ajokilometreillä. Autossa on tehdasasenteinen Roush Stage 3 -paketti, joka kehittää noin 517 Hv. Auto kuuluu numeroituun alle 300 kpl sarjaan. Kyseinen yksilö on ollut edellisellä omistajalla n 10 vuotta ja siinä on alla uudet renkaat.

 

Roush Performancen on perustanut Jack Roush vuonna 1995. Yhtiö on erikoistunut sarjavalmisteisten ja kilpakäyttöön tarkoitettujen autojen suorituskyvyn parantamiseen. Yhtiö pitää kotipaikkaansa Livoniassa USA:n Michiganissa.

 

Stage 3 mallisten autojen modifikaatioon kuuluu korin muokkaus sisältä ja ulkoa. Autossa on erilainen alusta ja jousitus sekä vanteet ja renkaat. Sisällä on runsaasti hiilikuitua ja korisarja on Roushin käsialaa samoin kuin pakoputkisto ja tietysti ahdin tekniikka. Mainittakoon vielä että autoon kuuluvat Roushin valmistamat special edition työkalut.

​Hinta: 48900€