1998 Ferrari 550 Maranello

 

 

Mittarilukema:

62tkm

Moottori:

5,5 litraa V12, 485 hevosvoimaa
Vaihdelaatikko:

6-vaihteinen manuaalinen

Väri:

Musta
Pyörät:

18 "alkuperäiset pyörät

Huoltohistoria:

Täysin leimattu huoltokirja

 

Tekniset tiedot:

Fiorano-käsittelypakkaus, hiilikuituistuimet, elektroninen luistonesto, sähkökäyttöiset sivupeilit ja sivuikkunat, musta nahkaverhoilu, ilmastointi, alkuperäinen radio / cd-soitin, hälytys, keskuslukitus, alkuperäinen työkalusarja, käsikirjat ja viimeisimmät palvelut, mukaan lukien cambelt muutos.

 

Tiedot autosta:

Maranello 550 on ensimmäinen Ferrarin rakentama etumoottorinen superauto 70-luvun 365 Daytonan jälkeen. Puhumme todellisesta GT:stä (Grand Tourer), joka on elementissään moottoritiellä ja antaa rentouttavan ajokokemuksen koko nopeusalueella. Verrattuna V8-malleihin, 550 Maranellolla on erinomainen vääntömomentti kierrosalueen läpi 5,5 litran V12-moottorin ansiosta. Vaikka auto on suunniteltu avoimille teille, kaupungissa ajaminen ei ole ongelma vääntömomentin ansiosta.

 

Automme on elämänsä aikana toiminut saksalaisilla markkinoilla, ja se on ollut elämänsä aikana innostuneiden autoharrastajien omistama ja sillä on täysin dokumentoitu huoltohistoria uudesta lähtien. Väriyhdistelmä musta mustalla on harvinainen. Valinnaisilla hiilikuituistuimilla ja Fiorano-käsittelypaketilla puhutaan silmiinpistävästä autosta, joka on ilo omistaa ja nauttia. Kaikki on alkuperäistä heti cd-soittimeen asti. Lisävarusteena autossa on tubi-tyyppinen x-putki, joka antaa syvemmän murinan moottorin nuoteille. Maranello hyötyy elektronisesta luistonestosta, joka on kätevä, jos asfaltti ei vastaa auton voimaa.

 

 

Hinta: VARATTU