2006 Ferrari 612 Scaglietti

 

Mittarilukema:

59 tkm

Moottori:

5,7L V12 -moottori
Vaihdelaatikko:

6-nopeuksinen, F1-vaihdelaatikko
Huoltohistoria:

Täysi historia uudesta

Varusteet:

HGTC-paketti, navigointi, muisti-istuimet, Bose-äänijärjestelmä, puhelimen Bluetooth, 2-vyöhyke AC, Ferrari-sivumerkit, sähkötoimiset istuimet, punaisella maalatut jarrusatula, sähköisesti taittuvat peilit, pysäköintianturit, BOSE-Hi-Fi-kaiuttimet, Alumiinirivisuoja, takanahkahylly, 6 CD-vaihtaja, kirjat ja työkalut, kaksi näppäintä

Tietoja autosta:

Ferrari 612 Scaglietti on Ferrarin Grand Touring -urheiluauto. Saat oikeastaan ​​599, jossa on 2 lisäpaikkaa, nuoremmille perheenjäsenille. Scaglietti noudattaa Ferrari 456 ja 550: n perinteitä moottorin ollessa asennettuna eteen.

Automme on 100% alkuperäinen ja varustettu 6-nopeuksisella puoliautomaattisella peräkkäisvaihteistolla, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sitä joko automaattitilassa tai manuaalisesti ohjauspyörän vaihdelavojen kautta. Värikombinaatio mustan Daytona-ulkomaalin ja Cuoio-ruskean nahkaosan kanssa on upea. GT-auto on mukava ja sillä pystyy taittamaan pitkätkin etäisyydet helposti. Autolla on myös täysi huoltohistoria, joka on varmennettu dokumentaatiolla. Auto myydään huollettuna ja valmiina nautittavaksi.

 

 

Hinta: 109000 €