top of page
2004 Lamborghini Gallardo LP500

Mittarilukema:

41 tkm

Moottori:

5,0L V10, 500HV
Vaihteisto:

6 vaihteinen manuaali
Huoltohistoria:

Täydellinen huoltokirja kuitteineen

 

Varusteet:

Helmiäisväri (Giallo), mustat Cassiopeia vanteet, Lamborghini logot vanteissa, vakio nopeuden säädin, istuinten lämmittimet, automaattinen ilmastointi, sähköpenkit, peilit ja ikkunat, kokonahkaverhoilu, alcantara kattoverhoilu, gun metal väriset somisteet sisällä, keltaiset kontrastitikkaukset, tummennetut lasit, mustat jarrusatulat, neliveto, suojapeite, sound system premium, työkalusarja, sulakelaukku ja manuaalit. 

 

Tietoa autosta​:

Automme on myyty uutena Tanskaan ja sillä on ollut vain kaksi edeltävää omistajaa. 6-vaihteinen manuaali vaihteisto on harvinainen ja kyseistä LP 500 mallista suurin osa on rakennettu e-gear automaattivaihteistolla. Helmiäisväri "Giallo Midas Pearl effect" on erikoisväri joka sopii erittäin hyvin mustien vanteiden kanssa. Autolla on vasta ajettu 40tkm ja on täten uuden veroinen.

Gallardo mallisarja rakennettiin vuosien 2003 ja 2013 ja sai nimensä Lamborghinin tradition mukaisesti Miura perheen tasiteluhärästä. Nelivedon ansiosta auto kulkee vakuuttavasti mutkaisilla teillä ja varsinkin kaarteen ulostulossa hyädyn huomaa. vaikka auto on erittäin matala, siihen on helppo astua ja näkökenttä eteenpäin on esteetön.

Auto on äskettäin huollettu ja valmiina seuraavan omistajan kokoelmaan niin tiellä kuin tallissa.

​Hinta: 113800€

bottom of page