top of page
1988 Porsche 911 Turbo Cabriolet

Mittarilukema:

140 tkm

Moottori:

3,3L turbo
Vaihteisto:

930, 4 vaihteinen manuaali
Huoltohistoria:

Täydellinen huoltokirja kuitteineen

Varusteet:

Metalliväri, sumuvalot, sähkökatto,  katon suojapeite, sähköikkunat peilit ja penkit, ilmanpainekompressori, alkuperäinen radio/-kasettisoitin, kaksivärinen nahkaverhoilu, keskuslukitus, ilmastointi, hydrauliset ketjunkiristäjät ja alkuperäinen työkalusarja.

Tietoa autosta:

Täysin alkuperäinen turbo cabriolet, joka ollut edellisellä omistajallaan yli 21 vuotta.

Mukana seuraavat kaikki kuitit yli 20v ajalta, täydellinen huoltokirja, alkuperäiset manuaalit ja -työkalusarja, suojapeite ja kompressori. 

Auto on huippukuntoinen (juuri niin hieno kuin kuvat osoittavat) sekä ulkoa että sisältä. Autoon on tehty kattava huolto Suomen Porschella, lisäksi auto on huollettu Lindqvistillä (kytkimen vaihto). Viimeisin huolto Classic Collection Oy:n toimesta, tällöin vaihdettu mm virranjakajan kansi, tulpat ja tulpanjohdot. 

Vuonna 1987 Porsche toi myyntiin Turbosta cabriolet mallin ja targa mallin. Turbo ahtamisen alkuperä löytyy 70-luvulta, jolloin Porsche menestyksekkäästi kilpaili turboahdetuilla autoilla. Tekniikka tuotiin sittemmin vuona 1975 sarjavalmisteiseen 911 Turbo malliin. Suunnittelutyö oli vaativaa ja tehdas testasi alustan geometriamuutoksia pitkän aikaa, saadakseen optimi alustakonfiguraation turbon leveämmälle korille ja painavammalle moottorille. 911 turbon vaihdelaatikoksi valittiin 4-vaihteinen manuaali, lähinnä kestävyyssyistä ja 1988 on viimeinen vuosi alkuperäiselle 4-vaihteiselle 930 vaihdelaatikolle.

Auto luovutetaan uudelle omistajalleen huollettuna ja Suomeen verotettuna. Auto on valmis seuraavan omistajan käyttöön tai kokoelmiin.

​Hinta: Tarjous vastaanotettu

bottom of page