top of page

Classic Collectionin takana

Classic Collection, Italian classics, about us.jpg

Meidän tarinamme

Tarina Classic Collection:sta perustuu omiin muistoihin sankareistamme, jotka kilpailivat klassisilla urheiluautoilla sekä hetkiin jolloin näki urheiluauton kiitävän kadulla ohi.

 

Nämä muistot muuttuivat ajan myötä innostukseksi urheiluautoja kohtaa. Asettamalla unelmia ja tavoitteita, jotka auttoivat teini-ikäisenä koulun ja oman ammatillisen koulutuksen suorittamisessa, kantoi lopulta hedelmää kun osti ensimmäisen oman urheiluauton. Osallistuminen eri urheiluautokerhojen toimintaan, autokilpailuihin tai oman auton ylläpitoon luo hyvää mieltä ja yhtenäisyyttä yhteisen harrastuksen parissa.

 

Tämän intohimon kautta Classic Collection:lle on kasvanut vahva käsitys klassisista urheiluautoista, pyrkien oppimaan ja jakamaan kokemuksiamme.

Sebastian Lindström

Yrityksen arvojen luominen on helppoa, luottamus osaamiseen on ansaittava.

 

Kuunnellessani isän tarinoita siitä, kuinka ensimmäinen Porsche-jälleenmyyjä sai alkunsa Suomesta, loi monia ikimuistoisia tarinoita urheilullisista autoista, jotka useimmiten tuotiin ajamalla Saksasta Suomeen. Jännittäviä hetkiä elettiin myös 1960-70 luvulla kun AAW kilpatalli piirsi Suomen karttaa kansainvälisissä urheiluautokilpailuissa.

Ensimmäisen urheiluauton ostaminen ja liittyminen Porsche Club Finland -jäseneksi 1998 oli unelman täyttymys. Jäsenyys kehittyi ajan myötä Porsche Club Finlandin hallituksen jäsenyydeksi, ja olin myös mukana Porsche Racing Club Finlandin perustamisessa. Innostus johti tietä tekniseen tietämykseen, kilpa-ajoon ja lopulta kumppaniksi itsenäisen Porsche-jälleenmyyjän perustamisessa.

Vuosien ajan italialaisten urheiluautojen luonne ja englantilaisten urheiluautojen tyylikkyys ovat antaneet unohtumattomia muistoja. Jokaisella urheiluautolla ja klassisella autolla on oma karismansa ja tämä luo omistajuuden intohimon.

Ystävällisin terveisin, Sebastian 

Sitoumuksemme

Classic Collection tarjoaa myyntiin pienen valikoiman klassisia ja urheiluautoja, jotka olemme valinneet huolellisesti vastaamaan korkeimpia vaatimuksiasi ja odotuksiasi.

 

Kaikki näytöt vain sopimuksen mukaan. Näyttelyhuoneemme sijaitsee 30 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja noudamme sinut lentokentältä.

 

Kysy mahdollisista varauksista ja tulevista autoista.

 

Voit odottaa korkeaaosaamista ja sitoutumista toimiessasi kanssamme ja kaikki Classic Collection:lta hankituissa autoissa on luonnollisesti täysi tankki ja ne ovat viimeistelty varmistaaksemme, että kokemuksesi on paras mahdollinen ensimmäisestä päivästä lähtien.

 

Tarjoamme tehokkaan ja huolellisen kuljetuksen manner-Euroopan asiakkaillemme osana auton myyntiä.

 

Rahoitus:

Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun. Yleisesti käsiraha autolle on noin 20%.

 

Auton etsiminen:

Jos et löydä etsimääsi autoa sivustoltamme, hankimme auton sinulle asiantuntemuksen avulla. Käymme läpi hankintaprosessin kanssasi etukäteen ja toimitamme auton käyttövalmiina.

Välitysmyynti:

Voimme auttaa sinua myymään klassinen urheiluautosi asiantuntemuksemme, tilojemme ja myyntikanaviemme kautta. Hyödyntämällä verkkosivujamme, paperimateriaalia ja sosiaalisia verkostoja tarjoamme autollesi parhaan näkyvyyden. Myytäväksi tuleva auto tarkastetaan etukäteen yhdessä kanssasi ja päättämällä myyntihinnan. Myyntihinta on hinta, jonka saat, kun auto on myyty, riippumatta mahdollisesta vaihtoautokaupasta. Myyntipalkkiomme on 4% + ALV (min. 2500 € + ALV) myyntihinnasta.

1397-Selects-MTS_1221_ClassicCollection.

Kiitokset:

  • Hannu Paldán (yhtiön perustaminen)

  • Leonardo Iglesias (Brandbookin suunnittelu)

  • Matti Suomalainen (kuvat)

  • Eelis Sormunen

bottom of page