top of page

Classic Collectionin takana

Meidän tarinamme

Tarina Classic Collection:sta perustuu tielle, jolla olemme kulkeneet. Muistot sankareistamme, jotka taistelevat joka kymmenesosa sekunnista ajaessaan elämänsä urheiluautoilla, yrittäen visualisoida itsesi pyörän taakse.

 

Nämä muistot muuttuvat ajan myötä innostukseksi urheiluautoja kohtaa. Asettamalla unelmia ja tavoitteita, jotka auttavat teini-ikäisen kuljettamisessa koulun ja koulutuksen läpi, suorittaen lopulta pitkän matkan voimakkaisiin tunteisiin ajaessasi omaa urheiluautoa. Nämä muistot ja tunteet kehittyvät ajan myötä intohimoksi klassisia urheiluautoja kohtaan. Osallistuminen eri urheiluautojen seuroihin, kilpa-aktiviteetit tai oman auton vaaliminen antaa enemmän kuin sinne kuljettu matka on vaatinut.

 

Tämän intohimon kautta Classic Collection:lle on kasvanut vahva käsitys klassisista urheiluautoista, pyrkien oppimaan ja jakamaan kokemuksiamme.

Sebastian Lindström

Yrityksen arvojen ilmoittaminen on helppoa, työntövoiman kerääminen niiden ympärille vie aikaa.

 

Kuunnellessani isän tarinoita siitä, kuinka ensimmäinen Porsche-jälleenmyyjä sai alkunsa Suomesta, oli monia ikimuistoisia tarinoita autoista, jotka ajettiin Saksasta Suomeen. Kuunteleminen -60- ja 70-luvun jännittävistä ajoista, kun AAW-kisat piirtävät Suomea kansainvälisen kilparatojen kartalle antaen kipinän, jolle kasvaa.

Ensimmäisen urheiluauton ostaminen ja liittyminen Porsche Club Finland -jäseneksi on iso saavutus. Jäsenyys kehittyi ajan myötä Porsche Club Finlandin hallituksen jäsenyydeksi, ja olin myös mukana Porsche Racing Club Finlandin perustamisessa. Innostus johti tietä tekniseen tietämykseen, kilpa-ajoon ja lopulta kumppaniksi itsenäisen Porsche-jälleenmyyjän perustamisessa.

 

Vuosien ajan italialaisten urheiluautojen luonne ja englantilaisten urheiluautojen tyylikkyys ovat antaneet unohtumattomia muistoja. Jokaisella urheilulajilla tai klassisella autolla on omat ominaisuutensa, ja oppiminen omistajuuden rinnalla on avain kohta intohimossa klassisia ja urheiluautoja kohtaan.

Ystävällisin terveisin, Sebastian 

Hannu Paldán

Joillain meistä on syntyessään autogeeni ja intuitio tuntea urheiluautojen jännitys ensimmäisestä vaiheesta eteenpäin. huomio nykyaikaisiin urheiluautoihin kääntyy hitaasti kohti klassisia urheiluautoja, kyky tunnistaa eri merkit ja tuntemaan auton sellaisena kuin se alun perin piirrettiin suunnittelijan kynän läpi.

Omistettuani erilaisia urheiluautoja ja opittuani ymmärtämään, mihin suunnittelija on pyrkinyt, parantaa ajokokemusta. Oikeiden klassisten urheiluautojen löytäminen on iso haaste. Lukemalla lukuisia artikkeleita ja yrittämällä keskittyä löytämään oikea tunne, joka kestää asetetut vaatimukset.

Me Classic Collectionissa olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään oikean klassisen urheiluauton. Viisaasti hankkimalla voidaan myös vastustaa muita sijoituksia ja tuoda iloa hyvästä sijoituksesta omistajuuden rinnalla.

 

Ystävällisin terveisin, Hannu

Sitoumuksemme

Classic Collection tarjoaa myyntiin pienen valikoiman klassisia ja urheiluautoja, jotka olemme valinneet huolellisesti vastaamaan korkeimpia vaatimuksiasi ja odotuksiasi.

 

Kaikki näytöt vain sopimuksen mukaan. Näyttelyhuoneemme sijaitsee 30 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja noudamme sinut lentokentältä.

 

Kysy mahdollisista varauksista ja tulevista autoista.

 

Voit odottaa korkeaaosaamista ja sitoutumista toimiessasi kanssamme ja kaikki Classic Collection:lta hankituissa autoissa on luonnollisesti täysi tankki ja ne ovat viimeistelty varmistaaksemme, että kokemuksesi on paras mahdollinen ensimmäisestä päivästä lähtien.

 

Tarjoamme tehokkaan ja huolellisen kuljetuksen manner-Euroopan asiakkaillemme osana auton myyntiä.

 

Rahoitus:

Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun. Yleisesti käsiraha autolle on noin 20%.

 

Auton etsiminen:

Jos et löydä etsimääsi autoa sivustoltamme, hankimme auton sinulle asiantuntemuksen avulla. Käymme läpi hankintaprosessin kanssasi etukäteen ja toimitamme auton käyttövalmiina.

Välitysmyynti:

Voimme auttaa sinua myymään klassinen urheiluautosi asiantuntemuksemme, tilojemme ja myyntikanaviemme kautta. Hyödyntämällä verkkosivujamme, paperimateriaalia ja sosiaalisia verkostoja tarjoamme autollesi parhaan näkyvyyden. Myytäväksi tuleva auto tarkastetaan etukäteen yhdessä kanssasi ja päättämällä myyntihinnan. Myyntihinta on hinta, jonka saat, kun auto on myyty, riippumatta mahdollisesta vaihtoautokaupasta. Myyntipalkkiomme on 4% + ALV (min. 2500 € + ALV) myyntihinnasta.

1397-Selects-MTS_1221_ClassicCollection.

Kiitokset:

  • Leonardo Iglesias (Brandbookin suunnittelu)

  • Matti Suomalainen (kuvat)

  • Eelis Sormunen

bottom of page