top of page
Restaurointi meneillään

Lamborghini Miura P400 1967

 

Miura myytiin uutena Eros Crivellarin toimseta 1967. Auto sittemmin tuhoutui 70-luvulla ja poistettu Italiassa rekisteristä vuonna 1979. Miurassa  #01027 on moottori numero #1406 ja se on rekisteröintikatsastettu Suomeen. Auton restaurointi dokumentoidaan Classic Collectionin sivuilla ja medioissa.

Porsche 911 Carrera 3.0 Targa 1976

 

Tässä on muutama kuva, joka on otettu tämän auton laajamittaisen kunnostuksen aikana. Auto purettiin kokonaan ja koritöiden jälkeen se hiottiin paljaalle metallille ennen maalausta. Sisustus on melkein kokonaan kunnostettu, ja siinä on uudelleen verhoilut etuistuimet, uudet ovipaneelit, lattian verhoilu jne. Moottori avattiin ja kunnostettiin kokonaisuudessaan. Uusi pakosarja ja takavaimennin asennettiin myös. Työn ohella suurin osa auton tiivisteistä vaihdettiin ja kaikki näkyvät osat ovat uusia tai kunnostettuja.

Restaurointi valmistunut

Lamborghini Diablo 1991

Lähdettiin liikkeelle suorasta ja alkuperäiskuntoisesta autosta, tarkoituksena tuoda auto visuaalisesti takaisin uudenveroiseksi. Purkutöiden yhteydessä tarkastelimme koria, joka oli hyväkuntoinen kauttaaltaan. Keula ja oikea takapaneli on maalattu jossain vaiheessa ja lopputulos ei ollut autolle kuuluvalla tasolla. Auto on nyt valmis ja näyttää aivan mahtavalta.

Restaurointi meneillään

Porsche 911 E Targa 1973

Tämä 911 E Targa on ollut varastoituna vuodesta 2008 ja auton restaurointi on nyt aloitettu. Työn alkuvaiheessa auto puretaan täydellisesti ja keskitytään koritöihin. Lisää kuvia liitetään sitä mukaan kun restaurointi edistyy.