top of page

2000 Ferrari 360 Modena F1

Mittarilukema:

71 tkm

Moottori:

4,0L V8, 400hv
Vaihteisto:

6-vaihteinen F1

Huoltohistoria:

Tädellinen huoltohistoria

Varusteet:

Scuderia Ferrari lokasuojakilvet, hiilikuitupaneelit siustassa, sähköiset ikkunat ja peilit, keskuslukitus, sumuvalot, ilmastointi, ajovakaudenjärjestelmä, ajonesto ja alkuperäiset työkalut.

Tietoa autosta:​

Tässä upeassa Ferrari 360 Modena F1:ssä on täydellinen huoltohistoria. Kytkin on vaihdettu äskettäin ja jakohihnat huollon yhteydessä viime vuonna. Edellinen huolto ja katsastus on tehty huhtikuussa 2024 THA Servicen toimesta. Ferrari kehitti 360 Modenan edeltäjästä F355, mutta koko monokokkirakenne ja runko rakennettiin ensimmäistä kertaa kokonaan kevyestä alumiinista. Auton runko on 40 % jäykempi ja 28 % kevyempi kuin edeltäjässä. Tehtaan insinöörit keskittyivät työnteossa aerodynaamiseen tehokkuuteen kun taas Pininfarinan muotosuunnittelijat lisäsivät piirteitä Ferrari 250 LM ja Dino malleista.

Suurimmalla nopeudella (290 km/h) auto tuottaa 170 kiloa painovoimaa aerodynaamisen tehokkuuden ansiosta.

Sachsin aktiiviset iskunvaimentimet, Bosch 5.3 ASR ja uusin fly-by-wire-tekniikka olivat puolestaan ​​kehityksen huippua, jotka paransivat ajokokemusta. Kuljettajalla on valittavissa Normaali ja Sport alusta asetukset. Vaihteet ja kytkin ovat samat kuin tavallisessa kuusivaihteisessa manuaalivaihteistossa, mutta niitä ohjaa F1:n sähköhydrauliikka ja vaihde kytkeytyy, kun painat kaasua. Ferrari 360 moottoria ei tarvitse irrottaa tärkeiden huoltotöiden suorittamiseksi, kuten jakopäähihnojen vihdon yhteydessä. Ferrari 360 Modenan sisätilat ovat kauttaaltaan ylellistä nahkaa. Takahyllyllä on myös tarpeeksi tilaa golfmailoille. Autoomme on päivitetty täyshiilikuituinen sisustus, joka erottuu hyvin tehtaan alumiinista.

Hinta: 89500€

bottom of page