top of page

1995 Ferrari F355 Berlinetta

Mittarilukema:

64 tkm

Moottori:

3,5L (3,495cc) V8, 380hv
Vaihteisto:

6-vaihteinen manuaali

Vanteet:

Alkuperäiset 18" Pirelli P-Zero renkailla

Huoltohistoria:

Tädellinen huoltohistoria

Varusteet:

Sähkökäyttöiset sivupeilit ja sivuikkunat, musta nahkaverhoilu, challenge takapaneeli, ilmastointi, cd-soitin, keskuslukitus, Tubi Style pakoputkisto, alkuperäiset työkalut ja käsikirjat.

Tiedot autosta:

Virheettömässä kunnossa oleva Suomi auto, jossa täydellinen historia uudesta. Kyseinen auto on myyty meidän toimesta myös aikaisemmin. Auto on vuonna 2020 restauroitu uuden veroiseen kuntoon. Punainen Berlinetta, jossa 6-vaihteinan manuaali vaihteisto, täydellinen huoltohistoria sekä challenge takapaneeli on halutuin F355 kombinaatio. Kyseisen auton moottoriohjaus on Motronic 2,7, joka oli ensimmäisissä malleissa. Visuaalisesti ero on nähtävissä moottoritilassa kahtena erillisellä imuilman määrämittarina. Motronic 2,7 käy hieman epätasaisemmin, mutta moottorin vaste sekä teho on parempi kuin uudemmassa mallissa. F355 oli Ferrari-malli, jonka kautta Ferrari nosti ajokokemusta hieman haastavasta ja vaativasta (mallit 308-348) täysin uudelle tasolle tehostetulla ohjauksella, elektronisella alustanohjauksella ja uudella vaihteistolla (ulkoinen öljynjäähdytin) jolla vaihteiden vaihto sujuu hyvin heti alkumatkasta.

Edellinen huolto on tehty lokakuussa 2023. F355 muotoilun on suunnitellut Pininfarina Maurizio Corbi johdolla. Auton on ollut arvostettu auto koko sen elinkaaren ajan ja siinä on sijoituspotentiaalia miellyttävän ajokokemuksen ohella. Myydään asiakkaan lukuun.

Hinta: 115500€

bottom of page